WAUW!


Wat een jaar hebben wij achter de rug......

Als wij terugkijken naar het jaar 2014 kunnen we  alleen maar denken WAUW wat hebben wij ongelofelijk veel gedaan en bereikt!!

Ons jaar - dat in het teken stond van verandering en ondernemen -  begon eigenlijk in oktober 2013.
Onze praktijk breidde zich uit van èèn lokatie naar twee nieuwe lokaties. En heel blij zijn we om te melden dat er een derde bij komt. Vanaf januari zijn wij ook werkzaam in medisch centrum "De Coepel"!!

In Januari 2014 zijn we gaan werken aan onze nieuwe website.
In februari 2014 hebben we onze website en nieuwe naam en huisstijl gepresenteerd!
Sinds het begin van de website zijn we elke drie weken aan het bloggen. Dit heeft al heel wat leuke reacties en nieuwe cliënten opgeleverd.
 

In juli 2014 is Ingmar vader geworden van dochter Lotte.
Verder is Ingmar bijgeschoold in het behandelen van bekkenklachten tijdens/na de zwangerschap en is hij bezig met de opleiding tot thuiszorgtherapeut.
 

Yildiz heeft zich verder bijgeschoold in chronische pijn en heeft heel wat cursussen op het gebied van ondernemerschap gedaan in 2014. Tevens heeft ze een online training ontwikkeld die in Januari online zal gaan. Tot slot heeft ze, samen met haar man, www.natuurlijkhardlopen.nl verder op de kaart gezet en een aantal zeer leuke en goed bezochte clinics georganiseerd.
 

Wauw, dat was best veel en druk…Hoe we dat volhielden? We ‘practice what we preach’!
We zorgen goed voor onszelf en dat samen met de liefde voor ons vak, onze patiënten, ons zelf en onze familie (in willekeurige volgorde) geeft dat heel veel energie!

Op naar 2015, waarin we onze praktijk verder gaan uitbreiden en nog heel veel meer mensen van hun klachten af willen helpen!

Voor nu wensen we iedereen hele fijne feestdagen, een gezellig oud en nieuw en heel veel liefde, gezondheid en plezier voor 2015!
 

Heb je vragen of ken je iemand met fysieke klachten die wij van dienst kunnen zijn? Vertel ze dan over ons!

Wij helpen je graag!

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Typ hier jouw bericht:


Naam*
E-mailadres*
Je bericht*
Vul de code in*
Captcha
Velden met een * zijn verplicht!