Trots!

 

Trots!
 

Het jaar is (bijna) ten einde en dus tijd om terug te blikken op 2015.
Wij zijn ongelofelijk trots op alle projecten die wij hebben gerealiseerd het afgelopen jaar en super trots dat onze praktijk met nieuwe naam er staat en dat wij het afgelopen jaar een record aantal mensen hebben kunnen helpen!
 

2015 is een jaar geweest met hoogtepunten en realisaties van grote projecten.

Zo startte Yildiz eind 2014 een crowdfunding project onder collega’s om zendtijd te krijgen in het RTL4 programma ‘lifestyleXperience’ . Dit is zeer succesvol geworden en op 7 februari 2015 was Yildiz te zien in de uitzending van RTL 4. Bekijk het filmpje hier  of hier
Tevens is er door deze inspanningen voor nog twee collega’s de mogelijkheid gecreeerd om een item over ons beroep te maken. Dat is een filmpje over chronische pijn geworden. Bekijk het filmpje hier
 

In 2014 is Yildiz begonnen met het opstarten van een online bekkentraining om vrouwen te helpen die last hebben van urineverlies of verzakkingsklachten. Op 1 februari 2015 ging www.jouwbekkentherapeut.nl live!! Inmiddels draait jouwbekkentherapeut dus al een aantal maanden en het is zeer enthousiast ontvangen en nog belangrijker vrouwen komen van hun klachten af door het volgen van de online bekkentraining!
 

In april is Danielle Westra onze praktijk komen versterken. Hierdoor kreeg Yildiz de mogelijkheid om een dag minder te werken in de praktijk en deze dag te gebruiken om jouwbekkentherapeut verder uit te bouwen.
 

Ingmar is naast het werken in de praktijk druk geweest met de realisatie van de "Diagrip".
De Diagrip is een hulpstuk voor mensen met een beperkte handfunctie om stabieler en steviger een insulinepen vast te houden en zo zelf hun insuline weer te kunnen toedienen. Zijn vrouw heeft de Diagrip bedacht en samen een collega en Ingmar ontwikkeld. De Diagrip is sinds 1 oktober 2015 verkrijgbaar via de behandelend diabetesverpleegkundige en wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Voor meer informatie kijk op www.diagrip.com

 

Voor 2016 hebben wij wederom grote plannen en willen wij nog meer patiënten in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg (en omgeving!) van dienst zijn.
 

Wij wensen iedereen een heel gezond, gelukkig en liefdevol 2016 toe!
 

Ken je iemand in je omgeving (of heb je zelf klachten) van nek/schouder of rugklachten attendeer ze dan op onze praktijk.

 

Wij helpen je graag!

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Typ hier jouw bericht:


Naam*
E-mailadres*
Je bericht*
Vul de code in*
Captcha
Velden met een * zijn verplicht!