Onze beste blogs van 2016!

18-01-2017 - Ingmar Rietdijk

Beste lezers,

Wat was 2016 een bewogen jaar voor ons. In 2016 is er weer veel gebeurd. Zo zijn wij gestart met het opzetten van onze franchise formule van Beweegwijzer Oefentherapie, zodat we andere collega's in ons werkveld kunnen helpen om beter zichtbaar te zijn met oefentherapie en zodat we onze bekendheid vergroten. In oktober 2016 is onze eerste franchiseneemster, Esmeralda Peschier uit Noordwijk, verder gegaan met haar praktijk onder de naam Beweegwijzer Oefentherapie. Wij zijn hier erg trots op en zijn ook blij om te zien dat patiënten haar praktijk nu ook beter weten te vinden.

Ook zijn we doorgegaan met het plaatsen van blogs met nuttige informatie voor onze lezers over onder andere het bestrijden van fysieke klachten door middel van oefentherapie. 

Omdat wij veel positieve reacties hebben gehad op onze blogs afgelopen jaar, leek het ons een goed idee om een top 5 samen te stellen van de best gelezen blogs. Wellicht leuk voor diegene die er een gemist heeft, of nog eens de beste tips terug wil lezen.

1. Nekklachten door stress!

2. Even snel bukken....

3. Doorademen tijdens inspanning

4. 10 tips voor een fysiek topjaar!

5. Bukken, alles wat je moet weten!


Ken je iemand in je omgeving (of heb je zelf klachten) van nek/schouder of rug/bekkenklachten of spanningsklachten, attendeer ze dan op onze praktijk (en ons gratis Ebook!).

Wij helpen je graag! 

Voel, doe, leer en beweeg wijzer!

Vriendelijke groeten,

Ingmar, Yildiz, Danielle en Esmeralda
Beweegwijzer Oefentherapie

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Typ hier jouw bericht:


Naam*
E-mailadres*
Je bericht*
Vul de code in*
Captcha
Velden met een * zijn verplicht!