Franchise Beweegwijzer Oefentherapie

 

Heb jij je praktijk zien terug lopen de afgelopen jaren?


Komen er minder verwijzingen van huisartsen?


Zijn jouw kosten gewoon doorgegaan?


Weet je eigenlijk niet hoe je uit deze situatie moet komen en wil je weer gewoon lekker werken met een volle agenda…?


Dan ben je nu op het juiste adres!


Wij weten hoe je je praktijk weer kunt laten groeien!


Wij zagen na de invoering van de Directe Toegankelijkheid Oefentherapie begin juli 2008 het aantal nieuwe patiënten dalen. Na een aantal jaar prima gedraaid te hebben ging het eind 2011 ineens anders. Het werd stiller. Ineens stuurde de huisartsen niet specifiek meer naar ons, want patiënten hadden vrije keus om zelf een therapeut te zoeken. Omdat "de Oefentherapeut" voor de meeste mensen veel minder bekend is dan bijvoorbeeld "de Fysiotherapeut", zagen wij plotseling het aantal nieuwe patiënten hard dalen, met als dieptepunt in 2012 met 40% minder nieuwe patiënten dan de jaren ervoor! We wisten niet wat ons overkwam en werkte heel hard om het te veranderen. Maar er gebeurde helemaal niets... Dat gaf behoorlijk wat frustratie en stress. Want hoe moest dat nou verder??

In mei 2013 zijn we naar een ondernemerscursus gegaan en daar kwamen we tot de ontdekking dat we het al die tijd helemaal verkeerd hadden aangepakt. We hebben na die cursus 'het roer omgegooid'. We hebben onze naam veranderd (van Cesartherapie Katwijk naar Beweegwijzer Oefentherapie) we hebben een nieuwe huisstijl laten maken en een nieuwe website. We zijn actief met onze marketing aan de slag gegaan. Met als resultaat dat we nu beter (online) zichtbaar zijn en het aantal aanmeldingen weer is gaan groeien. Met als mooie afsluiter voor 2015 een recordaantal nieuwe aanmeldingen!


Veel praktijken hebben het moeilijk. Veel collega's staan er alleen voor. Wij zijn en voelen ons zorgverleners, maar nu wordt er van ons verwacht dat we als ondernemers gaan optreden. Echter, ondernemen moet bij je passen en het is iets wat je moet leren. Wij hebben inmiddels ruime ervaring hierin. En we willen je daar graag bij helpen.

Vanaf april 2016 is Beweegwijzer Oefentherapie gestart met een franchise van de praktijknaam, expertise en producten. Alle kennis en activiteiten die onze praktijken hebben doen groeien en waardoor we nog steeds groeien mag jij gaan gebruiken. 
We gaan ons niet bezig houden met hoe jij je
patiënten behandeld of andere inhoudelijke zaken. Nee, we gaan ervoor zorgen dat jouw praktijk meer zichtbaar en meer bekend wordt en zodoende weer gaat groeien. Dat je weer als zorgverlener kunt optreden en dat je zorgen en onzekerheden over de toekomst van je praktijk verdwijnen. 

Esmeralda Peschier uit Noordwijk is onze eerste franchise onderneemster. Vanaf 1 oktober 2016 werkt ze onder de naam "Beweegwijzer Oefentherapie". Ze draait mee met al onze marketinginspanningen en hoeft daar zelf nauwelijks iets aan te doen. Zij voert zelfstandig haar praktijk als onderdeel van Beweegwijzer Oefentherapie. Met Esmeralda erbij hebben we weer extra kennis in huis en een uitbreiding van onze regio. Zodoende helpen en versterken we elkaar! 


Denk je nu: dat wil ik ook en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op: info@beweegwijzeroefentherapie.nl.
 

Samen staan we sterk!


Collegiale groeten,

Yildiz en Ingmar